Lief Plekje Grond officieel geopend!

Vanmiddag hebben de wethouder Sociale Zaken Dirk Kuijper en Dick Visser van woningstichting Het Grootslag een fraaie toegangspoort onthuld. Hiermee is het lieve plekje officieel geopend! De hemel deed ook een duit in het zakje door met een stevig regenbuitje na afloop de plantjes te bewateren.

Het lieve plekje mag rekenen op steeds meer warme belangstelling. Niet alleen van tuinliefhebbers maar ook van mensen die houden van reuring en gezelligheid.

Het initiatief laat heel mooi zien wat voor resultaten je kunt bereiken door saamhorigheid en gezelligheid met elkaar te combineren. Dick Visser voorziet in dit kleine initiatief een grootste toekomst wanneer de nieuwbouw van het zorgcomplex eenmaal is gerealiseerd.

Ron Roozendaal (gemeentewerken) merkte nog op dat buxushagen overal massaal afsterven maar dat deze hagen grasgroen floreren. Dat komt natuurlijk van al die positieve vibes die op het lieve plekje hangen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *