Berichten plaatsen of beantwoorden mag anoniem of (bij voorkeur) als een geregistreerd gebruiker. Daartoe registreer je je eenmalig door hieronder op Registreren te klikken. Je gebruikersnaam staat dan bij je bericht en dat is wel zo pittig.


Zoektocht naar organisatiestructuur

Citaat

Een project als dit opzetten valt en staat met doeners en supporters. Maar hoe weet je nu wie wat doet? Daarvoor kan dit prikbord een handig hulpmiddel zijn. Daarnaast is er nog een digitaal organisatiebord waarop we wensen, ideeën, uitvoeringszaken en dergelijke bijhouden. Vind je het leuk om hier deel van uit te maken? Laat het dan even weten, dan stuur ik een link naar het prikbord.  

En wat ik al zei, het is allemaal splinternieuw en we laten het maar op ons afkomen. Schroom vooral niet om je opmerkingen, verbeterpunten, vragen, kritieken en loftuigingen door te geven!

We hebben een Whatsappgroep voor de wat meer vaste groep doeners in de tuin. Sommige mensen hebben geen Whatsapp of vinden het vervelend om berichtjes te ontvangen. Daarom zijn we met dit prikbord begonnen.

Je kunt hier alles kwijt wat je kwijt wilt mits er een relatie of raakvlak met de tuin is. Je kunt ook eigen onderwerpen aanmaken maar hou het dan a.u.b. zoveel mogelijk in de juiste rubrieken voor de duidelijkheid.

Fora zijn overigens het ultieme recept om ruzie te krijgen, dat is -natuurlijk- niet de bedoeling.

Heb je mooie foto’s gemaakt van de tuin? Mail ze dan, voorzien van een paar regeltjes tekst, naar info@liefplekjegrond.nl, dan maken we er een leuk blogbericht van. Ook berichtjes als supporter van het initiatief zijn meer dan welkom! Die komen hier terecht.